Informujemy, że w przypadku organizacji imprezy z udziałem minimum 20 osób dorosłych goście mają możliwość wniesienia własnego alkoholu.

Zestaw dań I

  • zupa: krem z dyni z ciecierzycą i gorgonzolą
  • danie gorące: policzki wieprzowe, sos z trawą żubrową, babka ziemniaczana

cena: 46 zł/os.

Zestaw dań II

  • zupa: zupa krem z zielonego groszku i mięty lub consome z kaczki
  • danie gorące: policzki wołowe, sos winny, purée ziemniaczane z musztardą francuską, mieszanka sałat z sosem vinegrette

cena: 49 zł/os.

Zestaw dań III

  • zupa: krem z białych warzyw z prażonymi płatkami migdałów
  • danie gorące: dorsz w zielonym garniturze, pęczotto buraczane, sos kurkowy, romanesco

cena: 49 zł/os.

Zestaw dań IV

  • zupa: krem z buraków z bezą chrzanową
  • danie gorące: kaczka pieczona, sos pomarańczowy lub wiśniowy, ziemniaki, mieszanka sałat lub grzanka sous-vide w winie

cena: 58 zł/os.

Zestaw przekąsek I

przekąski zimne

  • śledź w ziołach lub ziemniaki faszerowane sałatką śledziową, lub mus z ryb na krakersach wieloziarnistych
  • mięsa pieczone / mięsa wędzone – 50g / os.
  • pasztet z dzika, pasztet drobiowy, konfitura z czerwonej cebuli
  • sałatka jarzynowa tradycyjna / sałatka z owocami sezonowymi i serem korycińskim
  • wybór serów
  • świeże warzywa z dipem czosnkowym

dodatki

  • pieczywo mieszane
  • woda niegazowana – bez limitu
  • napoje gazowane / niegazowane (soki / napoje gazowane Pepsi, 7up, Mirinda) – 50 cl / os.
  • bufet kawowo-herbaciany

cena: 64 zł/os.

Zestaw przekąsek II

przekąski zimne

  • półmisek mięs pieczonych i wędlin – 50 g /os.
  • śledź w ziołach lub ziemniaki faszerowane sałatką śledziową lub mus z ryb na krakersach wieloziarnistych
  • łosoś marynowany w żubrówce na krążku z pumpernikla
  • parfait drobiowe na jadalnej glebie 50 %
  • galantyna z kaczki z kurkami 50 %
  •  tartaletki / vol-au-vent z musami (dwa do wyboru): anchois, łososiowy, z tuńczykiem, z dzika, drobiowy, z serem pleśniowym i orzechami, śmietankowy – 2 szt. / os.
  • sałatka jarzynowa tradycyjna / sałatka z owocami sezonowymi i serem korycińskim
  • świeże warzywa z dipem czosnkowym

dodatki

  • pieczywo mieszane
  • woda niegazowana – bez limitu
  • napoje gazowane/niegazowane (soki/napoje gazowane Pepsi, 7up, Mirinda) – 1 l/os.
  • ciasto/wyroby cukiernicze – 100 g / os.
  • bufet kawowo-herbaciany

cena: 89 zł/os.

Dania dla dzieci

  • zupa: rosół z makaronem
  • danie gorące: nuggetsy z piersi kurczaka, frytki, mizeria

cena: 27 zł/os.

Desery serwowane indywidualnie

  • lody z owocami – 15 zł
  • szarlotka z lodami – 16 zł