Restaurant Week (17-31.08.2018)

§

 

Weź udział w największym i najpopularniejszym wydarzeniu kulinarnym, które w dniach 17-31 października br. odbywa się w Restauracji Forma!

destynacja

 

Zobacz, co przygotowaliśmy specjalnie dla Ciebie:

 

MENU A:
tuńczyk / marlin / borowik/ pieprz zielony/ bazylia
polędwiczka wieprzowa / babka ziemniaczana / portobello / żubrówka
jogurt naturalny / biała czekolada / pomarańcza / pistacje

 

MENU B:
dynia / cieciorka / gorgonzola
dorsz / groszek zielony / czarna soczewica / pomidorki
czekolada / morela / złoto

 

Wybierz jedno z dwóch powyższych menu i zapłać jedyne 49 zł!

Rezerwacja stolików wyłącznie pod adresem www.RestaurantWeek.pl

 

TRZYDANIOWE DOŚWIADCZENIA RESTAURACYJNE!
Popisowe menu festiwalowe: przystawka, danie główne, deser.

FESTIWALOWA CENA 49 zł!
Najlepsza okazja na poznanie ze znajomymi nowych smaków, kuchni i restauracji!

ÓSMY GOŚĆ GRATIS!
Przy rezerwacji 8-osobowe stolika, płacisz tylko za siedmiu Gości!

CZAS REZERWACJI
Wasz czas to 90 minut. Po nim będą już czekać następni Goście.

To równe szanse na wymarzone doświadczenia restauracyjne dla każdego.

 

Oficjalnym koktajlem festiwalowym jest Martini Tonic. Podawany z tonikiem Kinley.

Kropla Délice to oficjalna woda Festiwalu Restaurant Week. Jej kompozycja składników mineralnych, idealne nagazowanie oraz elegancka butelka doskonale łączą się z kunsztem festiwalowych dań serwowanych przez najlepszych Szefów Kuchni.

Kolację w najlepszej restauracji świata zjesz dzięki marce Grundig, twórcy idei #RespectFood opierającej się o filozofię zero-waste. Jej ambasadorem jest Massimo Bottura, Szef Kuchni, właściciel Osteria Francescana i pomysłodawca projektu non-profit Food for Soul.

 

credits