Forma w Żółtym Przewodniku Gault&Millau!

§

Jest nam niezmiernie miło poinformować, że nasza restauracja znalazła się w Żółtym Przewodniku Gault&Millau – prestiżowej publikacji wyróżniającej najlepsze restauracje, hotele i produkty w Polsce. 27 listopada 2016 r. nasz szef kuchni Jacek Pietrzak wziął udział w uroczystej Gali Gault&Millau Polska 2017, która odbyła się  w Łodzi.

Umieszczenie naszej restauracji w tym prestiżowym wydawnictwie to dowód najwyższego uznania dla naszej codziennej pracy. Od początku istnienia stawialiśmy na wysoką jakość potraw i obsługi.

Przewodnik Gault&Millau powstał ponad 50 lat temu we Francji i jest uznawany za jeden z najbardziej prestiżowych i obiektywnych informatorów o najlepszych restauracjach, hotelach i produktach. W jego polskiej edycji znalazło się ponad 600 adresów dla miłośników dobrego smaku. Najlepsze restauracje są wyróżniane w przewodniku kucharskimi czapkami Q. Ich liczba wskazuje na rangę restauracji i poziom serwowanych dań.